OM matchia

Hos oss får du engagerade, kunniga, professionella, näringslivsinriktade och driven personal som ger dig det verktyg, förutsättningar och det stöd du behöver. Vi hjälper dig också att skapa en struktur, anpassar aktiviteterna och ger en tydlighet fram till arbete. 

Vi vill vara det självklara valet inom vår bransch och den aktör som alltid överträffar kundens förväntningar. Vi på Matchia har ett stort kontaktnär i Göteborg, vi vet vad som efterfrågas och hur du möter den! Vårt engagemang, vårt driv och vårt professionella förhållningssätt hjälper oss att nå våra mål och vara den goda och erkända aktör vi önskar.

Matchia bygger broar för ett bättre samhälle – för alla!

våra medarbetare

Maria Johansson
Verksamhetsansvarig

Jag drivs av att hitta de personliga styrkorna hos varje individ och att matcha mot rätt jobb, utbildning eller praktik.

☏ +46 701 80 63 04
maria@matchia.se 

Jorge

Mina personliga styrkor är att kunna matcha studier/praktik/jobb anpassad till varje individ. Du möts av en glad och pratsam handledare som är redo att lyssna på dina behov hos oss.

☏ +46 736 37 38 59

jorge@matchia.se

 

Hoda

Hej! Hoda heter jag och och är 23 år gammal. Jag är en legitimerad arbetsterapeut.

Att hjälpa människor, motivera och hitta lösningar i olika problem är något jag brinner för, där mitt mål som handledare är att vägleda och stötta dig till att öka din självständighet, för att komma ett steg närmare ditt mål. 

☏ +46 700 33 03 37

hoda@matchia.se

 

Assem

Mitt namn är Assem. Jag är 31 år gammal och har lång erfarenhet som jobbcoach och utbildare. Jag tycker om att se människor lyckas i arbetslivet.
Mitt arbetssätt utgår ifrån att genom individanpassade metoder handleda och stötta människor i deras jobbsökande, vilket grundar sig i en vilja att lyssna och förstå både arbetssökande och arbetsgivare.

☏ +46 701 87 67 68

assem@matchia.se

Matchia

Kadija

Mitt mål som handledare är att hjälpa dig nå dina mål och sträva efter att du känner att du fått det stöd du behöver när du lämnar Matchia.

Jag bidrar med språkunskaper såsom somaliska, svenska, engelska och grundläggande spanska.

☏ +46 762 43 10 22 

kadija@matchia.se